HACCP მოთხოვნების გაცნობა და დანერგვა მცირე მარნებში
2024 წლის 25 აპრილს, ასოციაციის წევრებისთვის, გაეროს სურსათისა და სოფლის მეურნეობის ორგანიზაციის მხარდაჭერით, ჩატარდა ტრენინგი თემაზე: HACCP მოთხოვნების გაცნობა და დანერგვა მცირე მარნებში ტრენერი - თამარ ოთხმეზური (FAO-ს წარმომადგენელი) ტრენინგზე განხილულ იქნა საკითხები:
• ღვინის წარმოებისას სურსათის უვნებლობის სტანდარტების დაცვა
• ჰიგიენა
• ენოლოგიური მასალების დამუშავება
• ხარისხის კონტროლი ღვინის ინდუსტრიაში და HACCP სტანდარტის დანერგვა.
მეღვინე ქალთა ასოციაცია მადლობას უხდის Hotel Wine Palace სასტუმრო ღვინის სასახლე-ს ღონისძიების მასპინძლობისთვის.